Unelmat liikkeelle Kainuu 2017

Unelmat liikkeelle on valtakunnallinen tapa toimia. Tarkoituksena on innostaa, osallistaa, verkottaa ja rohkaista kokeilemaan. Tavoitteena on uudella tavalla lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia suomalaisille - saada unelmat liikkeelle. Toimintaa juurrutetaan eri paikkakunnilla ympäri Suomea, ja sitä tehdään yhdessä.

Meillä Kainuussa Unelmat liikkeelle teemana on:

Kainuulainen liikkumisen unelmavuosi 2017.


Tavoitteenamme on lisätä eri-ikäisten kainuulaisten liikunta-aktiivisuutta ja osallisuutta kainuulaisten liikuttamisessa. Tavoitteenamme on tiivistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja innostaa kainuulaisia järjestämään tapahtumia, tempauksia ja haasteita toistensa iloksi ja liikuttamiseksi.

Tällä hetkellä kaikki Kainuun kunnat ovat mukana ideoimassa liikkumisen unelmavuotta. Yhteisenä tavoitteenamme on suunnitella ja toteuttaa mahdollisimman monta, mutta vähintään 52 liikuntatapahtumaa tulevan vuoden aikana.

Kainuulaisen liikkumisen unelmavuoden tapahtumatarjontaa voit seurata tästä sivustosta ja  Facebook -sivultamme:

https://www.facebook.com/unelmatliikkeellekainuu/

Kainuulainen liikkumisen unelmavuosi 2017 kantaa ylpeänä myös Suomi 100-juhlavuoden statusta.

Teemana yhdessä

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä – ja yhdessä rakennamme koko vuodeksi 2017 elävän ohjelman yhdessä eri toimijoiden kanssa. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville.

Suomen itsenäisyyttä juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla. Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 -hanke vastaa juhlavuoden ohjelman kokoamisesta mutta juhlavuoden ohjelma voi syntyä vain yhdessä suomalaisten ja Suomen ystävien kanssa sitä rakentaen. Ohjelmasta tulee toteuttamistavoiltaan ja teemoiltaan yhtä monimuotoinen kuin Suomi ja suomalaisetkin ovat.

Lähde: http://suomifinland100.fi/info/

Alueellinen yhteyshenkilö Kainuussa

Matias Ronkainen, Unelmat liikkeelle -koordinointi

matias.ronkainen@kainuunliikunta.fi

puh. 044 532 5924