Luovuus liikkeeksi - tuumasta toimeksi

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Hae avustusta kainuulaisia liikuttaviin tapahtumiin!

Suomen juhlavuoden kunniaksi Kainuussa toteutetaan koko vuoden ajan erilaisia liikuntatapahtumia ja -tempauksia uudesta näkökulmasta. Oulujärvi Leaderin rahoittama Luovuus liikkeeksi – tuumasta toimeksi -hanke tukee yhdistyksiä, seuroja ja muita tahoja järjestämään innovatiivisia liikuntakokeiluja ja -tempauksia Kajaanin (pl. ydinkeskusta, tarkista Kajaanin toiminta-alue täältä), Paltamon, Puolangan ja Vaalan upeassa luonnossa.

Juuri teidän seurallanne, järjestöllänne tai vaikkapa koululuokallanne on lupa luoda ja kokeilla uudenlaisia tapahtumia kainuulaisten liikunnan ja terveempien elämäntapojen edistämiseksi. Voitte liikuttaa ihmisiä esimerkiksi Suomi100-teemalla vaikkapa 100 kilometrin kävelyhaasteella, järjestämällä 100 metrin järviuintikisat tai liikuntavideokilpailun.

Kainuun Liikunnan Luovuus liikkeeksi – tuumasta toimeksi -hanke voi avustaa ideoimaanne innovatiivista ja liikuttavaa tapahtumaa tai tempausta osallistumalla niistä koituviin kustannuksiin jopa 1.000,00 eurolla/tapahtuma. 

Tapahtumakuluja voivat olla esimerkiksi:
- ilmoituskulut (lehti-ilmoitus, julisteen teettäminen ja painatus/kopiointi)
- ohjelman järjestämiskulut (esiintyjä tai juontaja)
- vuokrauskulut (teltta, kalusto, laitteet, välineet)
- tarvikekulut (rekvisiitta, palkinnot, kahvi-/virvoketarjoilu).

Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä, joten avustusta ei voida myöntää palkkakuluihin.

Tapahtumia ja tempauksia voidaan tehdä leikki-ikäisille, nuorille, työikäisille ja eläkeläisille, sillä luonto ja liikunta kuuluvat kaikille!

Täytä avustushakemus ennen tapahtuman järjestämistä. Hakuaika päättyy 30.11.2017, ja tapahtuma tulee järjestää Suomen juhlavuoden aikana eli 31.12.2017 mennessä. Päätös tuen myöntämisestä pyritään tekemään viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Päätöksen tekee Kainuun Liikunnan edustajat Oulujärvi Leaderin alueelta. Hyväksytyt kululaskut toimitetaan suoraan Kainuun Liikunnalle.

Nyt on teidän vuoronne laittaa tuumasta toimeksi!
Täytä hakemus nyt tai ota yhteyttä

Anni Heikkinen
Hankekoordinaattori
Kainuun Liikunta ry
anni.heikkinen@kainuunliikunta.fi
044 532 5923