Lämpimästi tervetuloa Maaseutu ja maakuntauudistus –iltaan!

9.5.2018

maanantaina 21.5.2018 klo 16.30–20.00 Suomussalmen kunnantalo, valtuustosali, Kauppakatu 20, Suomussalmi

Kuinka maakunta- ja sote-uudistus vaikuttaa maaseudun asukkaiden ja yritysten arkeen? Mitä seikkoja tulisi huomioida, että vaikutukset eivät olisi kielteisiä? Miten vaikutuksia voitaisiin arvioida jo suunnitteluvaiheessa?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan maaseutuvaikutuksista maakunta- ja sote-uudistuksessa erityisesti järjestöjen näkökulmasta! Tilaisuus on kaikille avoin.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 16.5.2018 mennessä osoitteeseen: maija.kyllonen@suomussalmi.fi

Lataa illlan ohjelma tästä.

Lisätietoja maaseutuvaikutusten arviointi työkaluna maakuntauudistuksessa -hankkeesta kirsi.k.kyllonen@kainuu.fi, p. 044 7100 859 www.kainuunliitto.fi/maaseutuvaikutusten-arviointi-tyokaluna-maakuntauudistuksessa

 

Illan järjestävät Kainuun järjestöfoorumi / maakunnalliset kansalaisjärjestöt, Kainuun Nuotta ry, Kainuun Liikunta ry, Suomen 4H-liitto, Etnika-Kainuu ry, Kainuun potilas- ja vammaisjärjestöjen yhteistyöjärjestö KAPOVA ry, Kainuun eläkeläisjärjestöjen yhteistoimintayhdistys ry, Kainuun Kulttuuriyhdistys ry, Elävä Kainuu Leader ry, Suomussalmen kunta, Kainuun liitto ja Maaseutuvaikutusten arviointi työkaluna maakuntauudistuksessa -hanke, jonka Maa- ja metsätalousministeriö on rahoittanut Makeran valtakunnallisiin maaseudun tutkimus- ja kehittämishankkeisiin suunnatuista varoista Maaseutupolitiikan neuvoston asettaman hankeryhmän esityksestä.