Erityisliikkujien LUMISUNNUNTAI 11.2.2018 Vuokatinrinteillä klo 10-15.00

9.1.2018

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta.

Laskettelu ja lumilautailu on hauska ja vauhdikas harrastus, joka sopii kaikille. Erilaisten apuvälineiden avulla vauhdin hurmaan pääsee mukaan, vaikka laskijalla olisi jokin liikkumista rajoittava vamma tai haitta.

Vuokatin Hiihtokoulun Lumisunnuntai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa erityistä tukea tarvitsevilla laskijoilla on mahdollisuus kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun
opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta voi tulla osa yhteistä harrastusta!

Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.
Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta soveltavasta alppihiihdosta. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa.

Laskettelun / lumilautailun tutustumisen aika tulee varata etukäteen. Kokeilun (50min / 100min) hinta on 20 €, sisältäen tarvittavat välineet sekä hissilipun. Avustaja ilmainen. Perheenjäsenille tapahtumapäivänä päivälippu ja välineet -50%. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautumiset 28.1. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par

Lisäinfo: Vuokatin Hiihtokoulu, 044-4148 880, hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi

Valtakunnalliset Lumitapahtumat järjestetään yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n, Malikkeen, SOLIA:n, Suomen Hiihdonopettajat ry:n, laskettelukeskusten sekä paikallisten toimijoiden kesken.