Olympiakomitean seuratoiminnan laatuohjelman aluetilaisuus ja seuratuki-info ti 21.11 Kajaanissa

25.9.2017

Uusi seuratoiminnan laatuohjelma – tule kuulemaan ja vaikuttamaan

Olympiakomitea on valmistellut yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa.  Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä. Laatuohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta.  Ajatuksena on, että seura voi erikoistua laadukkaaseen lasten urheiluun, huippu-urheiluun tai aikuisten harrasteliikuntaan tai vaikka kaikkiin osa-alueisiin seuran omista tarpeista riippuen.  Tärkeänä näkökulmana kehittämisessä ovat urheilijan ja liikkujan tarpeet. Kainuun tilaisuus pidetään tiistaina 21.11 klo 17.30 alkaen Scandic Kajanuksessa Kajaanissa.

Seuratuki-info

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista. Seuratukihaku  2018 avataan 13.11.2017 ja haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15.

 

Tilaisuuden ohjelma

Klo 17.30-18.30 Seuratoiminnan laatuohjelma - Eija Alaja Olympiakomitea

Klo 18.30-19.00 Kahvit

Klo19.00-20.00 Seutatuki-info - Tuomas Karjalainen Kainuun Liikunta

 

lmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen tilaisuuden alkua. iImoittaudu osoitteessa: https://www.lyyti.in/aluekierros2017