Sinettiseura-palkintoja haettavissa 31.10 asti

25.9.2017

Vuoden Sinettiseura 2017 haussa – Gasum palkitsee 15 seuraa

Vuoden Sinettiseura -palkinnolla on palkittu jo usean vuoden ajan yksi Sinettiseura.  Viime vuodesta alkaen Sinettiseuratoiminnan tukijana on ollut Gasum, joka palkitsee 5000 euron palkinnolla Sinettiseuran, jossa kaikki Sinettiseuratoiminnan laatutekijät toteutuvat mallikkaasti. Lisäksi Gasum myöntää 14 muulle Sinettiseuralle alueellisen 1000 euron stipendin, siten että jokaiselta liikunnan aluejärjestön alueelta palkitaan yksi Sinettiseura.

−Yhteistyö Olympiakomitean kanssa on osa yhteiskuntavastuullista toimintaamme. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden. Tuemme lasten ja nuorten liikuntaa vauhdittavia ohjelmia valtakunnallisesti, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Sinettiseurojen palkitsemisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti. Tärkeää on myös nostaa esille arvokasta työtä, jota seuroissa tehdään.  Viime vuonna Vuoden Sinettiseurana palkittiin SB Vantaa. Katso video seurasta.
Täytä Vuoden Sinettiseura -hakulomake 31.10. mennessä tästä: https://www.lyyti.in/sinettiseura_palkinnot2017

 

Alko Oy palkitsee Kasvata urheilijaksi -stipendillä Sinettiseuran

Samalla hakulomakkeella, jolla voi hakea Vuoden Sinettiseurapalkintoa, voi hakea Alko Oy:n lahjottamaa 3500 euron Kasvata urheilijaksi -stipendiä. Stipendi myönnetään seuralla, joka edistää esimerkillisesti urheilijoiden kokonaisvaltaista elämänhallintaa ja on tehnyt toimenpiteitä, jotta nuorilla olisi oikeanlaista tietoa ravinnosta, levosta, liikkumisen määrästä sekä erityisesti päihteisiin suhtautumisesta. Hakuaika päättyy 31.10. Hakulomakkeeseen tästä>

 

Visma palkitsee mallikkaasta talouden hoitamisesta yhden Sinettiseuran

Visma haluaa palkita Sinettiseuran, joka on hoitanut talouttaan erinomaisesti. Palkittava seuran toiminnasta muut seurat voivat ottaa opiksi.  Seura palkitaan 1000 euron Visma -palkinnolla.  Tätäkin palkintoa voi hakea samalla hakulomakkeella kuin Vuoden Sinettiseura ja Kasvata urheilijaksi -palkintoja.  Hakuaika päättyy 31.10. Hakulomakkeeseen tästä>