Koko perhettä liikuttava juhlallinen ulkoilupäivä lauantaina 26.8.2017

1.8.2017

Juhli luontoa Paljakassa lauantaina 28.6.2017 klo 10.00-14.00 Paljakkatalon ympäristössä -sata päivää ennen satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivää

Tule tutustumaan paikallisiin urheiluseuroihin, järjestöihin ja yrityksiin toiminnallisessa hengessä! Luvassa on näkemistä ja kokemista niin maalla kuin vedessäkin koko perheelle.
Kokeile maksutta mm. kalastusta, suunnistusta, SUP-lautailua, kajakkimelontaa ja fatbike-pyöräilyä. Lisäksi tarjolla tärkeää tietoa ihmisen terveydestä ja luonnosta, sienistä, marjoista sekä nuotion teosta.

Tapahtuma-alueen tarjoilupisteillä on myytävänä suolaisia ja makeita herkkuja sekä paikallisia tuotteita, mm. pulled-hampurilaisia ja kalaruokia sekä muurinpohjalettuja ja pehmytjäätelöä.

Ota mukaasi myös pyyhe ja uimapuku, sillä Tassulammen rannalla lämpiää kävijöille maksuton sauna klo 12.00-16.00.

Puolangan kirkonkylältä järjestetään Paljakkaan maksuton kyyti, jonka aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Paljakka on luonnonsuojeluliiton Suomen juhlavuoden kunniaksi valittu luontokohde, 100 luontohelmestä nro 16. Nauti luonnon helmestä ja tule katsomaan, kun vedämme lipun salkoon ensimmäisenä maana maailmassa luonnon kunniaksi.

Tapahtuman järjestää Oulujärvi Leaderin rahoittamat Kainuun Liikunta ry:n Luovuus liikkeeksi - tuumasta toimeksi -hanke ja Puolanka-Paljakka matkailuyhdistys ry:n Paljakan matkailukeskuksen yleinen kehittämishanke yhdessä Puolangan kunnan sekä paikallisten seurojen ja yritysten kanssa.